«Μια Τίγρη στο Μπάνιο μου» στο θέατρο Αθήναιον

Πρόκειται για μια σουρεάλ κωμωδία όπου το πραγματικό και η παραίσθηση γίνονται ένα!

Ο Νίκος Κορεξιανός, η Χρύσα Καρλιώτη, η Βασιλική Γιαννακού, η Δόμνα Κατσουπάκη και ο Κλεάνθης Μανδαλιανός καταθέτουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για το εν λόγω έργο και μας εμπιστεύονται τους χειρότερούς τους φόβους.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από «Το Αίνιγμα» του Τζων Πάτρικ και διαπραγματεύεται τον ρόλο που διαδραματίζουν οι φοβίες μας στο πώς διαχειριζόμαστε τη σχέση μας με τον εαυτό μας και τους άλλους με έναν παιγνιώδη και χιουμοριστικό τρόπο.


Μέσα από το έργο αυτό, διασκεδάζουμε τους φόβους μας και μαθαίνουμε να μη φοβόμαστε την επαφή μας τόσο με το Εγώ όσο και με τον Άλλον. Πρόκειται για μια κωμωδία με ακραιφνή ψυχοδυναμική σημασία και στοχοθέτηση. Σε ρόλο κλειδί θα εντοπίσουμε τον Νίκο Ζώκα.

Το έργο κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12/04 στις 21:15.

Ευχαριστούμε τους συντελεστές για την όμορφη επικοινωνία κι ευχόμαστε το Μια Τίγρη στο μπάνιο μου να ταξιδέψει στα μυαλά και στις καρδιές όλων μας.

Ευχαριστούμε θερμά και το Hollywood Studio Thessaloniki για τη φιλοξενία.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη:


Βιντεοσκόπηση και μοντάζ: Τάσος Πέππας

Για δελτία τύπου και ραντεβού συνεντεύξεων επικοινωνείτε: zozotav@gmail.com

ΑΘΗΝΑΙΟΝ

«Μια Τίγρης στο Μπάνιο μου» του Τζών Πάτρικ.

Πρεμιέρα: Παρασκευή 12 Απριλίου, 21.15.


Ένας εσωστρεφής εργένης ζητάει τη βοήθεια του κολλητού φίλου του, για να αντιμετωπίσει έναν απρόσκλητο επισκέπτη. Όταν όμως η γνωριμία του με την όμορφη γειτόνισσα εξελίσσεται απρόσμενα σε δείπνο για … τέσσερις ,ο φίλος θα χρειαστεί τη βοήθεια τους για να αντιμετωπίσει τον δικό του απρόσκλητο επισκέπτη…

Σκηνοθεσία: Νίκος Κορεξιανός. Ερμηνεύουν: Νίκος Κορεξιανός, Κλεάνθης Μανδαλιανός, Δόμνα Κατσουπάκη, Βασιλική Γιαννακού, Νίκος Θάνος.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: : Παρασκευή 12, Σάββατο 13 & Κυριακή 14/4 στις 21:15

Αρχική δημοσίευση: ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΣΟΥΠΑ

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ